06 208 947 81 info@groeit.eu

Op training gestuurd door de baas?

door

Op training gestuurd door de baas?

Beste leidinggevende. Stel, jouw eigen leidinggevende stuurt een e-mail. “Zeg, je weet dat we blij met je zijn. Je team draait als een zonnetje. Alleen, je rapportages hè. Daar is niet doorheen te komen. Lange moeilijke zinnen. Ingewikkelde woorden. Dat kan beter.”

“Maar, geen probleem. Ik ken een instituut waar ze een prima schrijftraining verzorgen. Mijn broer heeft die ook gevolgd. Hij duurt drie dagen en ik heb je ingeschreven. Je had die dagen toch nog vrij in je agenda zag ik. Nou, veel succes hè!”

Bam!

Zeg eerlijk, wat doet zo’n bericht met je? Hoe gemotiveerd ga je naar die training? Hoe zit je daar? Ben je het met me eens dat die trainer van heel goede huize moet komen om er een succes van te maken? Die staat om te beginnen al 1-0 achter.

Dit is best een open deur. Toch?

Hoe komt het dan dat ik nog regelmatig voor groepen sta die zijn gestuurd door de baas. Zonder ze iets te vragen. Weet je hoe dat eruit ziet? Zo ongeveer wat een leraar wiskunde op een middelbare school ziet als hij ’s morgens om half negen de klas in kijkt. Respect!

Wil je een vaardigheidstraining voor je team? Top! Wil je er rendement uithalen? Top! Zorg dan dat ze niet het gevoel hebben dat ze op training zijn gestuurd door de baas. Betrek je team er dan vanaf het begin bij. En, als het kan, mij ook. 

 

Mijn blogs in je mailbox?

Ik schrijf wekelijks een kort blog met tips en ervaringen uit de praktijk.
Als je wilt stuur ik ze naar je toe. Dat scheelt je een hoop heen en weer klikken. Het enige dat je hoeft te doen is je gegevens invullen. De rest gaat vanzelf.

Je kunt natuurlijk altijd weer uitschrijven als je dat wilt. Maar mijn stukjes zijn hartstikke leuk dus dat doe je vast niet.

Wil je meer weten?

Neem dan contact met me op.
Ik vind het leuk om kennis met je te maken.

Als je vragen hebt dan beantwoord ik die graag.
Het verplicht je tot niets!

Stuur me een e-mail via info@groeit.eu

Bel me via 06 – 208 947 81

Of gebruik het contactformulier.

IT Communicatietrainingen

Communicatievaardigheden die thuishoren in de gereedschapskist van iedere IT-professional

Aanpak

Laten we het eens op een andere en betere manier aanpakken. Dit is wat ik voorstel.

Wie is die gast?

Wie is die gast en waarom denkt hij dat hij iets waardevols te bieden heeft?