06 208 947 81 info@groeit.eu

Je IT’ers zijn het levensbloed van je afdeling of organisatie.

Zij bepalen hoe tevreden je klanten zijn. Sterker nog: ze bepalen je imago.

Als ze op communicatief vlak steken laten vallen, dan merk je dat dus direct in je resultaten.

Sommige mensen nemen daar genoegen mee. Ze zeggen: “IT’ers communiceren nou eenmaal slecht. Je kunt een vis ook niet leren om in een boom te klimmen”

Sorry hoor, maar dat vind ik klinkklare bullshit. Excusez le mot.

Aangenaam kennis te maken, mijn naam is
René Voortwist.

Ik ben behoorlijk eigenwijs. Ik weet uit eigen ervaring dat IT’ers net zo goed kunnen leren communiceren als iedereen. Tenslotte is het gewoon een vaardigheid. Het is uiteindelijk niet moeilijker dan fietsen of autorijden.

Ik heb zelf ruim 26 jaar als technische IT’er gewerkt. Ik heb dat gecommuniceer ook niet zo van nature. Als ik het kan leren, dan kunnen andere IT’ers het ook.

Ik vind het leuk om ze te helpen hun communicatiespieren wat soepeler te maken. Gewoon een kwestie van een goeie massage.

Ik heb voor dat doel trainingen ontwikkeld die je IT’ers communicatievaardigheden opleveren die niet mogen ontbreken in hun gereedschapskist. En daarbij stel ik een wat andere aanpak voor dan veel andere trainers en trainingsbureaus.

Ik vind het gaaf om IT’ers, vanuit mijn eigen ervaring, te laten zien dat het allemaal niet ingewikkeld of zweverig is. Het is een kwestie van uitleggen waarom het werkt zoals het werkt en een stel praktische hulpmiddelen.

Het scheelt dat ik zelf eigenlijk ook zo’n IT nerd ben. Mensen praten gewoon gemakkelijker als er iemand voor de groep staat die echt snapt wat ze de hele dag doen en wat daarbij komt kijken. Zonder arrogant te willen klinken: er zijn maar weinig trainers die mijn combinatie van kennis en ervaring hebben.

Wil je kennis maken? Top!

Neem dan contact met me op.

Als je vragen hebt dan beantwoord ik die graag.
Het verplicht je tot niets!

Stuur me een e-mail via info@groeit.eu

Bel me via 06 – 208 947 81

Of gebruik het contactformulier.

“Ik ben me (weer) bewust geworden van gedrag dat in de training aan de orde kwam. Weet het nu te herkennen en probeer het geleerde toe te passen.”

“Fijn hoe René vanuit zijn gevoel en ervaring de onderwerpen bespreekbaar maakt. Daardoor voelden we ons op ons gemak.”

“Leerzaam: veel nieuwe inzichten gekregen. Verhelderend. Direct toegepast en toepasbaar.”

Nog bedankt voor de prima presentatie training. Ik heb er heel veel aan gehad, met als gevolg dat de 6 presentaties bij onze klant prima gegaan zijn! Het was erg leuk om te doen en ik heb er veel van geleerd. Ik heb naar aanleiding van jouw training de presentatie volledig opnieuw gemaakt. En na de eerste sessie zelfs nog sheets toegevoegd op basis van feedback vanuit de klant..

“De presentatietechnieken die René ons heeft geleerd, heb ik inmiddels al met succes toegepast.”

“René weet onbewuste processen bewust te maken. Dat werkt verhelderend en geeft begrip.”

“De training was perfect toegespitst op de behoefte van onze groep. Veel tips en tricks meegekregen. Waardevol, ook als je sommige punten al in andere trainingen hebt gehad. Goede trainer. Smaakt naar meer.”

René kan zich goed verplaatsen in de uitdagingen die onze medewerkers dagelijks ondervinden, waardoor hij goede resultaten boekt met zijn trainingen. Door zijn humor en innerlijke rust brengt hij de leerstof op de juiste manier over.”

“De onderwerpen die werden behandeld, zijn soms best heftig. Toch heb ik me geen moment onveilig gevoeld.

“Positieve manier waarop de training gegeven wordt. Veel nuttige tips gekregen, gericht op de praktijk, die we dus ook dagelijks kunnen toepassen.”

“Leuke ongedwongen sfeer. Aanstekelijk enthousiasme van de trainer.”

IT Communicatietrainingen

Communicatievaardigheden die thuishoren in de gereedschapskist van iedere IT-professional

Aanpak

Laten we het eens op een andere en betere manier aanpakken. Dit is wat ik voorstel.