06 208 947 81 info@groeit.eu

Gedragspatronen, karresporen en de buffetkast

door

Gedragspatronen, karresporen en de buffetkast

Bij ons thuis staat een buffetkast met twee lades. In de ene lade zit bestek. In de andere placemats en onderzetters. Om onduidelijke redenen hebben we de inhoud van die lades een paar jaar geleden verwisseld.

Deze week wilde ik de tafel dekken. Tegelijk was ik in gedachten bezig met mijn volgende webinar. Ik liep dus, half in trance, naar die kast om placemats te pakken. En trok de verkeerde lade open.

Pas toen werd ik wakker en zag ik wat ik deed.

Heb jij dat ook wel eens? Ik werd er weer bewust van hoe vaak ik blindelings diep uitgesleten karresporen in mijn brein volg.

Ik sprak gisteren een opleidingsadviseur. Hij werkt voor een IT dienstverlener die in de overgang zit van uurtje-factuurtje naar projectmatig werken en service abonnementen.

Ze willen graag dat hun mensen wat commerciëler en projectmatiger gaan denken. Helaas blijft het gros vrolijk doen wat ze altijd al deden. Of dat nou goed werkt of niet.

Ze blijven de verkeerde lades open trekken. Herken je dat?

Projectmanagement- of salestrainingen helpen weinig. Pas als je je er bewust van bent dat je soms verkeerde lades open trekt en waarom je dat doet, kan je iets veranderen.

Er zijn zat manieren om daar aan te werken met je mensen. Die zijn nog hartstikke leuk ook. Bel me!

Vind je dit blog waardevol? Ik schrijf iedere twee weken artikelen met ervaringen en tips uit de praktijk. Als je wilt krijg je die artikelen kosteloos en automatisch in je e-mailbox. Je hoeft alleen maar je naam en e-mailadres achter te laten op de volgende pagina: https://groeit.eu/tips/

Ik verstuur geen commerciële spam.

Wil je verder praten over gedragspatronen en hoe je daarmee omgaat? Leuk! Neem contact met me op via e-mail of telefoon. Dan maken we een afspraak.

Mijn blogs in je mailbox?

Ik schrijf wekelijks een kort blog met tips en ervaringen uit de praktijk.
Als je wilt stuur ik ze naar je toe. Dat scheelt je een hoop heen en weer klikken. Het enige dat je hoeft te doen is je gegevens invullen. De rest gaat vanzelf.

Je kunt natuurlijk altijd weer uitschrijven als je dat wilt. Maar mijn stukjes zijn hartstikke leuk dus dat doe je vast niet.

Wil je meer weten?

Neem dan contact met me op.
Ik vind het leuk om kennis met je te maken.

Als je vragen hebt dan beantwoord ik die graag.
Het verplicht je tot niets!

Stuur me een e-mail via info@groeit.eu

Bel me via 06 – 208 947 81

Of gebruik het contactformulier.

IT Communicatietrainingen

Communicatievaardigheden die thuishoren in de gereedschapskist van iedere IT-professional

Aanpak

Laten we het eens op een andere en betere manier aanpakken. Dit is wat ik voorstel.

Wie is die gast?

Wie is die gast en waarom denkt hij dat hij iets waardevols te bieden heeft?